Sponsoren

Hoofdsponsor

Saint-Gobain Building Glass produceert glas met hoge toegevoegde waarde dat het comfort van de gebruikers verbetert, en dit sinds 350 jaar.

innovatie

De activiteiten van Saint-Gobain Building Glass Benelux hebben betrekking op een grote groep van toepassingen dankzij het zeer uitgebreid gamma van glasproducten. De producten zijn bestemd voor de woningbouw (binnen- en buitenbeglazing), en utiliteitsbouw. Innovatie is één van de sleutelbegrippen van de onderneming en heeft betrekking op de verschillende glasfuncties: transparantie, thermische en akoestische isolatie, veiligheid, zonwering, interieurinrichting en het gebruiksgemak.

duurzaam bouwen

Saint-Gobain Building Glass wil bijdragen aan duurzaam bouwen en verbouwen door middel van:het uitvoeren van een volledige levenscyclusanalyse (LCA) van haar producten om zo de energieconsumptie van deze in kaart te brengen; de ontwikkeling van producten die de impact op het milieu beperken; het steunen van projecten die duurzaam bouwen en verbouwen stimuleren en toegankelijk maken.

Geïnteresseerd in het sponsoren van BNA Beste Gebouw van het Jaar? Neem contact op met Renson van Tilborg, +31 20 555 36 22.


Co-sponsoren

Het keurmerk staat voor gegarandeerde kwaliteit van (metalen) gevels en gevelelementen. Om zeker te zijn van deze kwaliteit, nemen architecten het VMRG-keurmerk op in bestekken. Alle bedrijven die lid zijn van de VMRG, de VMRG-gevelbouwers, werken conform de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen en zijn in het bezit van het VMRG-keurmerk. De VMRG-gevelbouwers worden jaarlijks gekeurd om vast te stellen of ze voldoen aan de hoge VMRG-normen. De keuringen worden verricht door SKG-IKOB Certificatie, een onafhankelijke instelling die onder toezicht staat van de Raad voor de Accreditatie. De aan de keuringen verbonden normen zijn terug te vinden in de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen.

Natuurlijk voldoen de metalen kozijnen, ramen, deuren, serres en vliesgevels aan de eisen gesteld in het Bouwbesluit. Bij het Bouwbesluit gaat het om minimumeisen. De VMRG-gevelbouwers leggen zich een aantal aanvullende en belangrijke extra eisen op. Hiermee zorgt VMRG voor optimale kwaliteitsbevordering in de markt van de gevelbouw. De leden van de VMRG zijn te vinden op de VMRG Keurmerk-website. Alleen deze bedrijven mogen het VMRG-Keurmerk te voeren. Dit keurmerk geeft aan dat u met deskundigheid te maken heeft op het gebied van de industriële gevelbouw.

 

Reynaers ontwikkelt en verkoopt aluminium raam-,  deur- en vliesgevelsystemen in nauwe samenwerking met architecten, investeerders en gevelbouwers. Met deze samenwerking krijgt de BNA extra middelen voor de programma’s van de branchevereniging.

Net als de BNA is Reynaers gefocust op ondernemerschap en innovatie. Hans van der Looij, Sales & Marketing manager van Reynaers, legt uit: ‘’Als familiebedrijf zit dat ondernemerschap al meer dan 50 jaar in ons DNA. Wij verbinden bouwpartijen aan elkaar. Samen willen we de waarde van gebouwen verhogen en de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren. In de samenwerking met architecten en gevelbouwers vindt daarom volop productontwikkeling plaats en bieden we actief ondersteuning bij projectoplossingen.’’

Reynaers wil graag in een vroeg stadium ondersteuning bieden. Van der Looij: ‘’Door al vroeg met opdrachtgevers, architecten, aannemers en toeleveranciers aan tafel te zitten, kun je beter inspelen op vragen en eisen. Wij willen graag meedenken en ondersteuning bieden bij de juiste productkeuze. Meedenken en adviseren, zorgt voor hoge kwaliteit en bespaart uiteindelijk kosten. Architecten kunnen daarom altijd ondersteuning vragen bij de projectadviseurs van Reynaers.”

Reynaers is een A-merk met wereldwijd kantoren in 40 landen en verkoop in 70 landen. Het bedrijf beschikt over 12 distributiecentra en 3 testcentra. Bij het hoofdkantoor in Duffel, België, bevindt zich het Reynaers Institute, een van de grootste particuliere testcentra van Europa. Vanuit Helmond ondersteunt Reynaers de bouw in Nederland. Daarmee is het een prima strategische partner om de toekomst tegemoet te gaan.

 

hp-logo

 

 

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE:HPQ) is te vinden op

H&R Automatisering zorgt voor automatisering die werkt
In 25 jaar is het Utrechtse H&R Automatisering uitgegroeid tot een succesvol full service ICT-dienstverlener. Inmiddels telt het bedrijf zo’n 35 werknemers, waaronder een verscheidenheid aan specialisten (op het gebied van de cloud, security, server/storage etc.) en gecertificeerde engineers. H&R richt zich me name op organisaties in het MKB en MKB+ segment welke niet beschikken over de volledig benodigde expertise. Middels een op maat gemaakt advies ondersteunt men deze organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van hard- en software tot de installatie en het beheer hiervan aan toe. Meer informatie over H&R Automatisering en de aanbevelingen van haar klanten zijn te vinden op www.hr-automatisering.nl

 

Mediapartner

Architectenweb_logo_RGB

 

is hét platform voor architecten in Nederland. Er is geen ander platform dat zo intensief gebruikt wordt door Nederlandse architecten als Architectenweb. Architecten bieden wij een breed palet aan mogelijkheden om vakinhoudelijke informatie in te winnen en te delen: via onze website, via social media, via magazines en via evenementen.

De Volkskrant – opgericht in 1919 – is met een oplage van een kwart miljoen één van de meest gelezen kranten van het land. De Volkskrant besteedt graag redactionele aandacht aan de verkiezing, omdat niet de architect maar het gebouw alle eer krijgt en omdat maatschappelijke meerwaarde het belangrijkste jureringscriterium is. De Volkskrant zal eind maart ook een oproep doen aan lezers en meelezers om te stemmen op de door de vakjury genomineerde gebouwen.

Inloggen op
Gebouw van het jaar

Wachtwoord vergeten?
Registreren (Sluiten)