Deadline + kosten

Alle gebouwen die mee willen dingen naar BNA Beste Gebouw van het Jaar moeten definitief zijn gemaakt op de inzendmodule op uiterlijk: 5 maart 2019 om 12.00 uur. De factuur wordt na de deadline van het inzenden automatisch verstuurd. Pas na betaling van de factuur dingt het gebouw mee naar de prijs. Houd rekening met een spoedbetaling, want de factuur dient in diezelfde week betaald te worden, dus vóór 13 maart.

Kosten deelname BNA Beste Gebouw van het Jaar
Meedoen aan BNA Beste Gebouw van het Jaar biedt deelnemers de kans zicht te profileren op diverse mediakanalen, waaronder de dagbladen, het BNA Architectenjaarboek en de communicatiekanalen van de BNA. Daarbij heb je de mogelijkheid om de eigen prestaties te tonen aan een deskundige jury.

De inzending gebeurt namens bureau en bedragen voor BNA-leden 100 euro per inzending en voor niet BNA-leden 500 euro per inzending. De bedragen zijn exclusief BTW.

Warm welkom Actie
Altijd al willen meedoen aan de prestigieuze verkiezing BNA Beste Gebouw van het Jaar? Pak deze kans en word lid. Indien wij jouw aanmelding tegelijk met jouw inzending(en) voor 5 maart a.s. hebben ontvangen kan je meedoen aan Beste Gebouw van het Jaar voor de prijs van BNA-leden. Meer informatie

Inloggen op
Gebouw van het jaar

Wachtwoord vergeten?
Registreren (Sluiten)