Warm Welkom Actie

Word lid van de BNA, doe mee aan Beste Gebouw van het Jaar en bespaar tot  €800!

Warm-bad-en-open-haard-en-daar-nog-lekker-op-kunnen-koken-ook-Alles.1361564564-van-NelusjeAltijd al willen meedoen aan de prestigieuze verkiezing Beste Gebouw van het Jaar? Pak deze kans en word lid. Indien wij jouw aanmelding tegelijk met jouw inzending(en) voor 5 maart a.s. hebben ontvangen kan je meteen van de ledenvoordelen profiteren. De genomineerde projecten, de eervolle vermeldingen, de winnaars van de vier categorieën en de hoofdwinnaar worden gepubliceerd op de website en in het Jaarboek Architecten 2018/2019. Dit boek wordt aan opdrachtgevers verzonden en andere belangrijke doelgroepen in de bouwketen. De verkiezing levert veel media-aandacht op in landelijke dagbladen en vakmedia. Een uitgelezen kans om jouw werk in de kijker van opdrachtgevers te zetten dus.

 

 

Meld jouw bureau voor 5 maart a.s. aan als lid van de BNA en je kunt dit jaar meteen van de ledenvoordelen profiteren. Deelname kost voor niet-leden €500 per inzending en voor leden €100 per inzending. Per bureau kunnen maximaal twee projecten meedingen. Zo kun je dus tot €800 voordeel hebben door nu lid te worden.

Direct inschrijven voor BNA Beste Gebouw van het jaar 2019

Meer informatie over lidmaatschap?

De voordelen van het BNA-lidmaatschap op een rij:

  • Samen sterker: als bureau alleen is lobbyen niet mogelijk, de BNA kan dat namens het collectief van architectenbureaus wel. Of het nu om de aanbestedingscultuur of de BTW-verlaging voor woningrenovatie gaat.
  • Bijblijven in het vak: via de op maat gesneden cursussen van de BNA Academie kunnen architecten en bureaumedewerkers tegen aantrekkelijke kortingen altijd tijdig en efficiënt worden bijgeschoold op uiteenlopende onderwerpen waar het bureau mee te maken heeft.
  • Sparren met collega’s: leer van de ervaringen van collega’s. Kennisdeling is cruciaal en de BNA faciliteert veel lerende netwerken over verschillende onderwerpen en voor verschillende groepen. Van BIM tot werken in het buitenland, voor eigenaren van startende bureaus of bijvoorbeeld bureaumanagers of bureaus met een vestiging in het buitenland.
  • Inspiratie en informatie: de BNA is de gids voor de (aankomende) ontwikkelingen in de bouw- en architectenbranche zodat tijdig de koers van het bureau bijgestuurd kan worden. De BNA laat inspirerende vernieuwende voorbeelden zien en biedt veel informatie over marktontwikkelingen en ondernemerschap, aanbestedingen en selecties, contractering en bouwregelgeving.
  • Korting: verdien de contributie terug met de vele voordelen die het lidmaatschap biedt. Van kortingen op cursussen en trainingen bij de BNA Academie, juridische bijstand, mobiele telefonie en software tot 35% op de ziekteverzuimverzekering.
  • Publiciteit voor uw werk: BNA brengt architecten onder aandacht bij opdrachtgevers. Niet alleen via een speciale website waar zij zich eenvoudig kunnen oriënteren, ook via bijvoorbeeld Beste Gebouw van het Jaar.

Meer informatie over lid worden

 

Inloggen op
Gebouw van het jaar

Wachtwoord vergeten?
Registreren (Sluiten)