Intermezzo spreker: Farid Tabarki

Op 19 mei worden de categoriewinnaars, de publiekswinnaar, de eervolle vermeldingen en natuurlijk het Beste Gebouw van het Jaar 2016 bekendgemaakt. Dit is al spannend genoeg, daarom is er in de prijsuitreiking ook een moment van ontspanning ingepland: Farid Tabarki verzorgt het intermezzo dit jaar.

FaridTabarkiFarid Tabarki is de founding director van Studio Zeitgeist. Hij doet sinds 2000 onderzoek naar de (Europese) tijdgeest. Onderwerpen waar hij met zijn studio onderzoek naar doet en vele lezingen over geeft zijn onder meer: radicale decentralisatie, radicale transparantie en de opkomst van de vloeibare samenleving, economie en organisaties.

Farid heeft een wekelijkse column in Het Financieele Dagblad. Eerder dit jaar is zijn boek ‘Het Einde van het Midden – Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’ uitgekomen. Hij presenteerde de tv-programma’s MTV Coolpolitics en Durf te denken: Van Socrates tot Sartre en is veelgevraagd keynote speaker, dagvoorzitter en gespreksleider. Volgens de Volkskrant is Farid een van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders en een van de slechts drie dertigers op de lijst. Hij is onder andere voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Nieuwe Instituut – architectuur, design, e-cultuur – en lid van het curatorium van De Baak.

Inloggen op
Gebouw van het jaar

Wachtwoord vergeten?
Registreren (Sluiten)