Routebeschrijving Bijlmer Bajes

A Beautiful Mess
H.J.E. Wenckebachweg 48
1096 AN Amsterdam

meer over de locatie

 

 

Openbaar vervoer – 1 halte vanaf Amsterdam Amstel
A Beautiful Mess ligt op het Bijlmerbajesterrein. Het is een ruimte die vroeger dienst deed als wasserette, maar waar nu een horecagelegenheid is gevestigd. Het makkelijkste is om op Amsterdam Amstel over te stappen op metro 51, 53, of 54 richting Spaklerweg, het is tenslotte maar één halte. Bij aankomst op het metrostation Spaklerweg zie je de torens van de Bijlmerbajes. Neem uitgang Wenckebachweg en sla meteen rechtsaf, een klein paadje op. Dit paadje leidt langs de Bijlmertorens en gaat uiteindelijk over een bruggetje waarna je aan je linkerhand de ingang van het binnenterein ziet. Aan dit binnenterein ligt A Beautiful Mess.

 

We stimuleren om met het openbaar vervoer te komen, maar mocht je toch met de auto willen komen..
Wanneer je via de A10 komt, neem afrit S112 (richting Centrum/Duivendrecht/Diemen-Zuid/Amsterdam Zuidoost. Ga verder op de Gooiseweg/S112. Neem de Randweg en de Duivendrechtsekade naar de H.J.E. Wenckebachweg 48 in Amsterdam-Oost. Parkeren kan in de omliggende straten. Let op: het is betaald parkeren tot 19.00 uur.

Wanneer je via de Gooiseweg komt, neem de 3e afslag op het Prins Bernhardplein naar het Julianaplein/de S111. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Sparklerweg/de S111. Volg de linkerrijstrook om linksaf te slaan naar de Verlengde van Marwijk Kooystraat/de s111. Sla linksaf naar de Johannes Blookerweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de H.J.E. Wenckebachweg. Sla linksaf om op de H.J.E. Wenckebachweg te blijven. Parkeren kan in de omliggende straten. Let op: het is betaald parkeren tot 19.00 uur.

Inloggen op
Gebouw van het jaar

Wachtwoord vergeten?
Registreren (Sluiten)