winnaar 2010

Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal

2010-3

Het revalidatiecentrum is het eerste onderdeel van de transformatie van Groot Klimmendaal, een bosrijk gebied aan de rand van Arnhem. Van Velsen wilde alles wat hem tegenstond aan de gemiddelde ziekenhuisomgeving vermijden. Daarom ontwierp hij een gebouw dat er niet uitziet als een ziekenhuis. Met veel kleur, en een afwerking in de materialen die prettig aandoen.

‘Poëzie in het bos, verbluffend en uniek vakmanschap, een fenomenale omgang met het programma en met de omgeving, licht feest en geluk.’

 

Plaats: Arnhem
Functie van het gebouw: Revalidatiecentrum
Naam van het architectenbureau: Architectenbureau Koen van Velsen
Type gebouw: overig

It can mean my homework help every word heard is heard to its

Inloggen op
Gebouw van het jaar

Wachtwoord vergeten?
Registreren (Sluiten)